Teitä palvelee

Budsaba

Aina iloinen Budsaba on ripsienpidennysten, hieronnan sekä manikyyrien ammattilainen. Häneltä saat aina hyvää palvelua.

Budsaba järjestää myös ripsienpidennyskursseja. Uusimpana palveluina on nyt täyteainehoidot sekä sokeroinnit

Palvelukielenä toimii suomi, englanti ja thai

Olen suorittanut terveydenhuollon kandidaatin tutkinnon Khon Kaen yliopistossa sekä ammattitutkinnon Dental Public Health koulussa Thaimaassa. Suomessa olen valmistunut lähihoitajaksi suunterveydenosaamisalalla. Nyt keväällä 2024 valmistun koulutetuksi hierojaksi SAMIEDU:sta. Tulevaisuuden suunnitelmani on erikoistua lymfahoitoihin.

"Minulla on yli viisi vuotta kokemusta ripsienpidennysten laitosta sekä kohta 10 vuotta terveydenalalla, asiakkaat ja heidän tyytyväisyys on minulle todella tärkeää."

"Ajatusmaailmaani kuuluu se, että tee hyvää niin saat hyvää"

"Pidä unelmistasi kiinni"

Puh: +35844085880

-Budsaba


Galina

Olen Galina, luonteeltani lämminhenkinen ja empaattinen hieroja. Tavoitteena on saada jokaiseen asiakaskohtaamiseen kiireetön ja rentouttava tunnelma. Kuuntelen asiakkaita ja toteutan hoidon heidän toiveidensa mukaan.

Omaan vahvaa kilpaurheilutaustaa, joukkuevoimistelua olen harrastanut SM-tasolla 20-vuotiaaksi asti, jonka jälkeen olen jatkanut lajin valmentajana. Lajin ansiosta minulla on laaja tietotaito monipuolisesta harjoittelusta, joten tarvittaessa pystyn auttamaan myös hieronta-asiakkaita liikunnan saralla.

Viime vuosina olen kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja lääkkeettömistä hoitomenetelmistä. Siksi olen iloinen, kun pääsen hieronnan avulla tukemaan asiakkaiden hyvinvointia. Minulta voi varata ajan klassiseen- sekä urheiluhierontaan. Hieronnan ammattitutkinnon olen suorittanut vuonna 2019, mutta koulutetun hierojan paperit lähdin hakemaan vasta tänä keväänä.

Tervetuloa hierontaani!

-Galina


Sopitta

Hei!

Olen Sopitta ja valmistunut hius- ja kauneudenhoitoalalta kosmetologiksi keväällä 2024 Suomen Diakonia Opistosta. Minulta löytyy kuitenkin jo paljon kokemusta ennen koulutustani Thaimaalais tyylisestä Spa:sta.

Olen usein positiivinen ja rauhallinen sekä omaan ammattitaisen otteen hieronnasta sekä kauneudenhoitoalalta. Palveluitani ovat mm. rentouttavat jalka hoidot sekä klassinen- ja kuumakivihieronnat.

Olenkin saanut hyvää ja positiivista palautetta asiakkailtani.

Puhun suomea, englantia sekä thai-kieltä.

Tervetuloa asiakkaakseni!

-Sopitta