Ripsienpidennykset

Valmistaudu kääntämään päitä asiantuntevasti tehtyjen ripsien pidennysten avulla, jotka korostavat luonnollista kauneuttasi.

Ripsienpidennyksellä saadaan ripset näyttämään omia ripsiä tuuheammilta, pidemmiltä ja kaarevammilta. Ripsikuidut ovat kevyet ja oikein laitettuna ne eivät vahingoita luonnonripsiä. Ripsienpidennyskuidut ovat materiaaliltaan synteettisiä, ovat kevyitä eivätkä myöskään aiheuta allergioita. Ripsien pituus ja tuuheus räätälöidään aina asiakaskohtaisesti, sillä kaikilla asiakkailla luonnonripsen kunto ja silmien muoto ovat erilaiset.

Klassinen

Klassisella ripsienpidennyksillä luodaan luonnollisempi efekti ja tuuheus vaihtelee asiakkaan luonnonripsen mukaan. Klassiset ripset kiinnitetään aina yksi kuitu yksitellen yhteen luonnonripseen. Klassiset ripset sopii juuri sinulle jos haluat luonnollista efektiä mutta silti säihkyvän katseen!

Tuuheampi volyymi

Tuuheammalla volyymilla luodaan todella näyttävää efektiä käyttäen vieläkin ohuempaa kuitua kuin normaaleissa volyymeissä. Viuhkan kokokin on jo vähän muhkeampi. Tuuheampia volyymiripsiä suositellaan asiakkaille joilla on vahvat omat luonnonripset.

Volyymi

Volyymiripsienpidennykset ovat tuuheutta rakastaville. Volyymiripsissä käytetään ohuempaa kuitua kuin klassisissa. Kuiduista tehdään volyymiviuhkat, joilla luodaan tuuheutta sen mukaan miten asiakkaan luonnonripset jaksavat niitä kantaa sekä tietenkin asiakkaan toiveita huomioiden.

Hybridi

Hybridiripset ovat sanansa mukaisesti sekoitus klassisia- sekä volyymiripsejä. Sekoitus molempia saadaan juuri asiakkaan haluama luonnollisuuden ja tuuheuden suhde.


Ennen pidennysten laittoa

Ennen ripsienpidennysten laittoa tulee ripset ja silmien ympärys puhdistaa ja olla meikittömät. Jos et ehdi puhdistamaan ripsiä, niin meiltä löytyy ripsien puhdistusaineet sekä tarvikkeet. Asiakas puhdistaa omat ripset itse.

Hyvä tietää

Muistathan että ripsien laiton/huollon jälkeen on hyvä muistaa että ripsiä ei saa kastella ensimmäisen 24 tunnin aikana, jotta liima ehtii kuivua kunnolla. Ripsien laiton/huollon jälkeen tulee välttää kaikki nämä mm. sauna, suihku, silmien pesu, kylpeminen sekä hikiliikunta.

Kaikki nämä edellä mainitut vaikuttavat ripsien pysyvyyteen. Saunomista, kuumassa kylvyssä käyntiä, sekä ripsien altistamista kovalle kuumuudelle tulisi välttää 2 päivän ajan (48h). Tämä auttaa ripsien pysyvyyteen.

Huollata ripsienpidennykset säännöllisesti, keskimääräinen huoltoväli on noin 2-4 viikkoa. Huoltoväli on kuitenkin yksilöllistä.

Älä käytä ripsiväriä, sillä se sisältää öljyä joka liuottaa pidennysliiman. Ole myös varovainen kasvovoiteiden, puhdistusaineiden ja silmänympärys voiteiden kanssa.

Jos välttämättä haluat käyttää ripsiväriä, käytä ripsiväriä jotka ovat tarkoitettu käytettäväksi pidennysten kanssa.

Älä käytä missään nimessä ripsien taivuttajaa, sillä se murtaa liimaa ja heikentää ripsien pysyvyyttä. Myös ripsien permanenttia ei saa tehdä ripsienpidennyksille.

Saunomista kannattaa pitää mahdollisimman minimaalisena, sillä kuumuus ja höyry heikentää liiman pysyvyyttä.

Muista harjata ripsiä päivittäin, niin ripset pysyvät nättinä ja eroteltuina.

Käytä päivittäisessä pesussa vain niitä pesuaineita jotka ovat öljypohjattomia tai ripsienpidennyksille tarkoitettuja puhdistusaineita. Ripsiä pitää pestä päivittäin!

Älä käytä vanulappuja silmien pyyhkimisessä sillä niiden kuidut voivat tarttua ripsien kiinnityskohtaan.

Älä hiero ripsiä.


Ripsihuolto

Huolto ja pikahuolto

Normaalihuolto tehdään yleensä silloin kun aikaa edellisestä kerrasta on noin 3-4 viikkoa tai tarvittaessa. Kuituja on oltava 2/4 jäljellä. Jos ripsiä on jäljellä vähemmän kuin puolet niin veloitamme uusien pidennysten mukaisesti.

Pikahuolto tehdään yleensä kahden viikon sisällä. Kolot täytetään ja kuituja on oltava 3/4 jäljellä.

Jos kuituja on jäljellä vain vähän, niin veloitamme uusien ripsienpidennys hintojen mukaisesti


Kotihoito

Ripsien pidennysten kotihoito-ohje:

 • Pese ripset oikeilla tuotteilla, ei öljypohjaisia (öljy liuottaa liimaa)
 • Ethän käytä ripsiväriä
 • Ethän taivuta ripsiä
 • Vältä hankausta / hieromista
 • Muista että ripsien laiton / huollon jälkeen, ripsiä ei saa kastella ensimmäisen 24 tunnin aikana.

Huoltoväli

Miksi kolmen viikon huoltoväli?

 • Yhdessä silmässä on 60-120 ripseä
 • Yhdestä silmästä putoaa päivittäin 2-5 ripseä
 • Tämä tarkoittaa sitä, että kolmen viikon aikana ripsiä putoaa keskimäärin n. 60 kpl

Ripsien pysyvyys

Pysyvyyteen vaikuttavia tekijöitä on todella paljon, kuten seuraavat asiat:

 • Ripsien kasvu eli elinkaari (60-120 päivä)
 • Stressi
 • Ruokavalio
 • Lääkitys
 • Hiki
 • Päivittäin saunominen
 • Huono hygienia
 • Öljypitoisten tuotteiden käyttö
 • Hormonit
 • Raskaus ja imetys
 • silmärähmä jne.