Microblading ja kestopigmentointi

Microblading

Tätä tapaa käytetään lähinnä kulmakarvoihin. Microbladingissä kulmien ihoa viilletään mekaanisesti tähän tarkoitukseen suunnitellulla välineellä ja viedään väriä ihoon. Välineen terä sisältää useita pieniä neuloja. Terä dipataan pigmentointiväriin ja jokainen karva luodaan yksitellen piirtämällä ohut pinnallinen viilto ihoon.

Kestopigmentointi

Kulmien kestopigmentointi tehdään sähköisellä laitteella, jossa väriä viedään yhdellä neulalla ihon alempiin kerroksiin värin pysyvyyden takaamiseksi. Myös tässä tavassa voidaan käyttää ja yleensä käytetäänkin puudutevoidetta. Kestopigmentointi tekniikalla saadaan näyttävämpiä kulmia aikaiseksi, kuin microblading tekniikalla.

Huulten kestopigmentointi

Huulten pigmentointi soveltuu yhtä lailla huulten rajaamiseen sekä sävyttämiseen. Pigmentoinnilla voi hienovaraisesti muotoilla huulien luonnollista muotoa ja tuoda huulteen piirteet paremmin esille. Jos oma huulten pigmentti on kovin vaalea, sitä voidaan hieman tummentaa.

Huulien rajauspigmentoinnilla voidaan vahvistaa tai korjata luonnollista huulirajaa. Häivyttämällä rajaus saadaan jäljestä pehmeämpi.

Koko huulien värittämisellä tulos on hyvin luonnollinen. Volyymia voidaan lisätä käyttämällä eri sävyjä.